Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Tel:+ 86-29-8610-0730

Faks:+ 86-29-8610-5620

E-mail: sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Konferencija udruge Shaanxi biljke ekstrakt industrije
Risun Bio-Tech Inc | Updated: Apr 13, 2016

Associassion konferencije Shaanxi biljnih Ekstrakta industrije

22. januara, shaanxi biljnih ekstrakta industrija Udruga održan osnivački konferencije, pokrajinske i gradske vođe i relevantne shaanxi biljnih ekstrakta industrija 520 delegati prisustvovao sastanku.
Shaanxi jejedan od rodno utvrđena u Kini, angažiran u društvu više od 600, proizvodnja više od 2000 vrsta Sorti. Uz rastuće skale (15 godina za redom, Prosječan rast od 25% godišnje), industrija treba Udruga, koje možete postaviti industrijske standarde, reguliranje industrije, kao što su raspored industrije u budućnosti, kako bi se promicalo zdrav i pravilan razvoj industrije. Utvrđena udruge provincije shaanxi u 62 i bit će tvrtke sa naporima, nastaje u povijesnom trenutku.
Osnivač konferencije iz cijele zemlje više od 320 utvrđena poduzeća došla čestitati, čak 580 osoba prisustvovao. Konferencija razmjera u provinciji shaanxi i čak i Kinezi su sve bez presedana.
Drugog dana akademski BBS, iz "perspektive i izazovi", "veliki podataka", "odgovornost", "utvrđena trend", "tehnologija" i "utvrđena inovacija" šest dimenzija potpuno odvijao suhe robe, širinu i dubinu, nije iz neke u provinciji shaanxi, je također rijetka u zemlji.
Udruga Shaanxi biljnih ekstrakata industriji sastoji se od shaanxi bavi biljne ekstrakte proizvodnje, upravljanja, upravljanje i tehnologija istraživanja jedinice zadali u provinciju neprofitne socijalne organizacije, mnoge tvrtke samodiscipline upravljanja udruge i sredstva za razvoj pod pojmom međusobne suradnje razvoj i pobjeda. Shaanxi biljka ekstrakt industrija Udruga zhi gang Chen u osnivač konferencije govor je snažan, prirodni biljni ekstrakti je održavati zdrav život čip, utvrđena Udruga će voditi ljude da konzumiraju normalan prirodni biljni zdrave hrane i lijekova, održavati kvalitetu života i zdravlje, shen, također ponudio: graditi elektranu ekstrakt sadržaj high-end proizvodnje kao misija udruženja , na razvoj shaanxi utvrđena u novu orbitu.